Over ons - Visspecialist Martin
15254
page-template-default,page,page-id-15254,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Visspecialist Martin

Martin Weevers is geen onbekende in onze regio. Martin heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgedaan op de markt en in diverse viswinkels. Zijn passie ligt in het ondernemen en weet alles van vis. Hij mag zich dan ook met recht visspecialist noemen.

Kennis van vis

Verder is hij thuis altijd creatief in de keuken met het bedenken van nieuwe recepten. Het is dan ook een natuurlijke stap om de deuren van zijn eigen winkel in oktober 2019 te openen. Samen met zijn hechte en enthousiaste team brengt hij de passie en kennis van vis graag aan u over.

Heeft u speciale vragen over vis?

Vraag het Martin en hij kunt u alles vertellen over de vis, vangstlocatie en duurzaamheid. Daarnaast weet hij ook nog te vertellen wat lekkere combinaties zijn voor uw gerechten.

Kwaliteit staat bij Visspecialist Martin hoog in het vaandel

Wij beginnen iedere dag vroeg om voor u de beste en lekkerste vis te halen bij de visafslag in Scheveningen. Omdat wij hoge kwaliteitseisen hebben, is het hierdoor mogelijk dat ons assortiment elke dag anders is, zodat de versheid van de vis gegarandeerd kan blijven.

Met vis belegde broodjes

Naast de beste kwaliteit verse vis, salades, maaltijden, soepen en gebakken vis, kunt u bij Visspecialist Martin ook de lekkerste belegde broodjes halen. Bijvoorbeeld broodjes met paling, tonijnsalade of een garnalenkroket. Deze heerlijke creaties worden net als alle andere gerechten in onze eigen keuken bereid.

Vis bestellen

Indien u op zoek bent naar een bepaalde vissoort of misschien een groter aantal wilt bestellen voor een speciale gelegenheid, dan kunt u deze het beste bij ons bestellen. Dan kunnen wij deze, indien gewenst, de volgende dag al voor u halen.